top of page
  • Sonja Jacobi

Mijn jaar van de mandala en synchroniciteit..


Vandaag precies is het 1 jaar geleden dat ik mijn eerste blog publiceerde...

Mijn motto is...er is altijd een reden om iets te vieren...en zo ook is dit een feestje waard...

Een verjaardag doet je terug kijken en mijn jaar is een fantastische ontdekkingstocht geweest, heb ik geen dag zonder enige vorm van inspiratie gezeten...me hooguit af en toe een weekje rust gegund 😉 en heb ik al vele kanten van de mandala al aan jullie mogen tonen..

Het begon bij Synchroniciteit....

Maar de basis is natuurlijk synchroniciteit...en ohh sinds dat in mijn leven is gekomen...is het leven zoveel leuker geworden...en ik vind het nog steeds zeer verwonderlijk...heb ik het niet gedroomd? Af en toe moet ik mezelf even knijpen...

Ik mediteerde het woord synchroniciteit...en werkelijk..... ik wist absoluut niet wat het betekende...lees hier nog maar eens mijn verhaal..

Toen kwam mijn eerste blog..

Toen al die puzzelstukjes in elkaar vielen...en ik ineens...mijn mandala kon 'lezen' ofwel zag...wat ik getekend had...wat natuurlijk perfect aansloot bij de situatie waar ik me toen in bevond....blijft ik me erover verwonderen..lees het blog Mijn eerste blog op Mandala-Synchroniciteit nog maar eens..ik postte hem precies een jaar geleden...

En nog veel meer..

Vele blogs maar ook vele inzichten...dankzij de mandala....

en soms zie ik het direct...

soms na analyse of na een opmerking van iemand..

en soms zie ik het nog steeds niet...

Maar ook dat is goed...'Het is zoals het is'...

Zeker weet ik inmiddels wel.....

Dat als het nodig is......dan wordt het me getoond...

Cadeautje voor mij...

En dan krijg ik zomaar een cadeautje 🎁...van het universum.....

Want op mijn mandala-blog-verjaardag....is het volle maan èn een maansverduistering dat kan toch geen toeval zijn..😱

Ik ben hierin geen expert...maar mijn mond viel open bij het lezen van deze informatie.....een volle bloed maan en een verduistering..dat is toch zeker een uniek cadeautje!

We gaan een nieuwe periode in...ik zit al langer op persoonlijk vlak weer volop in de verandering...opnieuw een verhuizing etc... maar dit maakt het toch zeker...'more real'....

Het nieuwe jaar..

Dus een nieuw blog jaar...met nieuwe uitdagingen...nog steeds het blog...maar ik werk aan meer dingen...want mandala tekenen is mandala tekenen maar het zet je ook op een pad voor zelfontwikkeling en spirituele groei en dat kun je heerlijk combineren...ik verklap het nog niet helemaal maar ga in September hard aan de slag..

En ondertussen nog wat kleinere stapjes...zoals....

Trakteren...

En wie jarig is mag trakteren...nee... geen taart...maar iets anders lekkers 😊

Een nieuw min-e-book...over vormen..en wat die je kunnen vertellen

Alsjeblieft....voor jou!

klik maar op de afbeelding..

Veel plezier ermee 😄

P.s Ik wil nog graag een bedankje geven voor de lieve woorden die jullie me stuurden na het overlijden van mijn moeder...♥️

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page