top of page

Wie schrijft jouw blog?

There comes a day, somewhere in the middle of every woman’s life, when Mother Nature herself stands behind us and wraps her arms around our shoulders, whispering

“It’s time.”

“You have taken enough now. It’s time to stop growing up, stop growing older and start growing wiser and wilder.

There are adventures still waiting on you and this time, you will enjoy them with the vision of wisdom and the companionship of hindsight, and you will really let go. 

 

-Donna Ashworth-

Mijn naam is Sonja Jacobi, inmiddels 50 lentes wijs en het was voor mij de tijd om te stoppen met opgroeien en ouder worden en te starten met het wijzer en wilder worden 😉 Uit mij zijn geboren, 2 kwebbelende, slimme tieners. Verbonden heb ik me met een lieve, eigen-wijze man en als gezelschapsdames heb ik 2 ondeugende, eigengereide poezen. Geboren en getogen in het noorden van het land, afgezakt naar het zuiden vanwege de liefde en die zelfde liefde heeft me doen belanden in de lichtstad Parijs. 


Sinds September 2016 teken ik mijn eigen mandala's. Eigenlijk om inspiratie op te doen voor de vele creative hobby's maar ik vond het zo leuk om te doen dat ik het heb geadopteerd als nieuwe hobby. 

Het begon via een uitdaging waarbij ik in 1 week leerde hoe ik een mandala kon maken, maar het bracht me tijdens die week zoveel inzichten dat ik besloot om door te gaan met elke dag een mandala te tekenen en door te gaan voor 99 dagen. 

Elke dag een mandala maken daarvoor heb je inspiratie nodig en dat maakte dat ik dit ging zoeken op het internet, daar vond ik leuke cursussen om te volgen en via Facebook gelijkgestemden: een hele groep vol mandalaliefhebbers!


Mandala-Synchroniciteit is mijn website waarin ik deel wat mijn levenswijsheden zijn die ik ervaar als ik mandala's teken.  Ik kwam uit een periode vol veranderingen en moest daar mee om leren gaan en mandala tekenen heeft me hier enorm bij geholpen.

Dat bracht me op een reis vol ontdekkingen, over mezelf, het leven en zo veel meer...

In de Facebook groep van mijn mede-mandala-tekenaars, zag ik vaak dezelfde levensstruggelingen voorbij komen en ik besefte toen, als dat bij mij gebeurt dan wellicht ook bij jou!

 

Ik hoop je op deze website te vermaken met de levenswijsheden die ik ervaren heb en nog steeds ervaar en hopelijk te zorgen voor herkenning en erkenning van je eigen reis en lessen zodat we beiden nog kunnen groeien in onze spirituele ontdekkingstocht

 

bottom of page