top of page
  • Sonja Jacobi

Mandala tekenen met een intentie


Ga jij wel eens met een bepaalde intentie een mandala tekenen? We gaan natuurlijk allemaal altijd zitten met de intentie 'een mooie mandala te maken' maar soms heb je wellicht nog een extra intentie. Misschien is het je intentie om eens iets te gaan tekenen buiten je comfort-zone. Ook een mooie intentie is om een mandala voor een ander te maken…die ziek is of het moeilijk heeft, dan is je intentie: kracht, blijdschap en steun te sturen met je tekening…of soms moet je tijdens het tekenen ineens aan iets of iemand denken en komt die intentie in je tekening tot uiting..

Wat is intentie-kracht

Als ik zeg:

‘Denk eens aan een roze olifant’…dan is het heel moeilijk om daar niet aan te denken.... klopt? 😊

Dat is dus eigenlijk intentiekracht…alles waar je aan denkt maar ook wat je doet of zegt…gaat die richting op…

Je denken of spreken zorgen voor een energie die je uitdraagt in energiegolven naar je omgeving....en dan is het net of die intentie daardoor aangetrokken word..

Energieën zoeken elkaar op..kijk maar in dit filmpje...zo intrigerend...zo niet te verklaren...maar zo bevredigend tegelijk 😊 voor iemand die van orde houdt 😉

Lees ook de blogs 'Alles is energie' en 'de energie van de reizende mandala' straks maar eens..

Deze mandala gemaakt voor mijn moeder als moederdagmandala

Roze auto’s

Ik vertelde je de vorig keer over de intentie in mijn blog 'Je mandala in drievoud' …… en waar die je mee naar toe kan nemen, weet je nog onze nieuwe auto en mijn eerste zwangerschap?

Er schoot me nog een mooie te binnen: mijn dochter van toen 4 jaar, hevig in de prinsessenfase, vertelde me dat ze later een roze auto wilde en ik, als liefdevolle maar geheel onwetende moeder, probeerde haar voor veel toekomstige pijn te behoeden en vertelde…“maar schatje, dat word best lastig want er bestaan niet zoveel roze auto’s“.

Èch wel!

Haar antwoord was vol overtuiging: „Jawèl hoor!“ waarna ze me begon te wijzen op elke roze auto die ze zag en verhip…de kleine snotneus had nog gelijk ook! Het waren er best veel en sindsdien zie ik elke roze auto in mijn buurt… toen… maar ook nu nog steeds en ik zit te wachten op de eerste auto waarmee ze thuiskomt: ik weet zeker dat hij roze gaat zijn 😄

Met intentiekracht kun je manifesteren

Waar je intentie naar toe gaat…dat komt ineens in je leven… wat je aandacht geeft dat manifesteert zich en natuurlijk als je zegt 'ik wil een miljoen euro'…komt dat niet plop voor je neus ineens op straat te liggen..

Het universum stuurt je dingen nooit rechtstreeks maar als 'mogelijkheden om tot dat doel te komen', die je kunt volgen of niet…dat is manier waarop het universum werkt. Via intentiekracht kun je laten weten wat je wilt of juist sturen waarheen je wilt gaan.

Wel met de kanttekening dat het zich alleen gaat manifesteren als het strookt met je zielsbestemming: het levenspad dat je bewandelen moet.

Natuurmandala met als intentie: weer meer te verblijven in de natuur

een 'wensbloem' daarbij in het midden 😉

Bewust of onbewust een intentie leggen in je mandala

Ook al ben je je niet bewust van een ‘intentie-kracht’ toch teken je in al je mandala’s je onderbewuste en je onderbewuste is vaak bezig met hetgeen wat er speelt in je leven, op het bewuste of onbewuste vlak.

Als je een intentie ‘meegeeft’ in je mandala dan wil dat zeggen dat je die intentie als energie meestuurt in de mandala …vaak doe je dit geheel onbewust…gewoon door bepaalde vormen of kleuren te gebruiken en soms kun je die intentie er dan uitlezen of voelen..

Superpower!

De onbewuste Intentiekracht is van zichzelf al heel powerfull ondanks dat het onbewust gebeurt. Maar het mooie van een bewuste intentiekracht is dat die nog vele malen sterker is dan de onbewuste omdat je dit kunt sturen of bekrachtigen.

Dus dingen die je graag zou manifesteren in je leven maak daar gewoon een mandala voor 😃

Mijn advies is: Maak hier gewoon af en toe gebruik van als je daar behoefte aan hebt en teken een mandala met een Intentie..allereerst voor jezelf of wellicht voor een ander..

317 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page