top of page
  • Foto van schrijverSonja Jacobi

De Kring van je mandala

Whoop boem!... Zag je het?…..2 weken geleden? daar ging ik…zoef! zomaar de lucht in.

Ja ik weet het…had het toch nog een weekje uitgesteld maar toen ik zover was…toen ben ik ook gesprongen. Het was nog niet af, nog niet perfect naar mijn zin en bij het plaatsen van mijn eerste blog was mijn mandala zelfs nog niet klaar maar ik had het beloofd…..ik wilde het graag…hoppa springen dan…dan is het maar zover en ben ik er vanaf...


Stilte..


En dus dan maar zo, met een mandala, die niet eens af is….en met mijn eerste blog de lucht in…in mijn nieuwe jas…

en haha….dan komt het …stilte….niemand die iets zegt…valt het niet op? vinden ze het niet mooi?….WAT!?


Stemmetjes..


Haha….Weer allemaal mandala stemmetjes in mijn hoofd…herken je het?.…maar het maakt niet uit, dit was iets wat er gebeuren moest, niet omdat ik niet meer tevreden was met mijn oude jas maar omdat dingen ineens niet meer lekker liepen, koppelingen met Facebook. Traagheid bij het inladen van de site….hopelijk nu allemaal verleden tijd.


Nieuwe startpagina..


Maar ik kwam erachter…dat ik alleen een link naar het blog had gemaakt…en tja daar is niet zo heel veel veranderd😉 behalve wat kleine dingetjes zoals, kunnen zien hoe lang je leestijd is en makkelijke een ❤️ kunnen geven. Maar..... ik heb ook een andere startpagina…en heb dit genoemd..’het middelpunt’ als zijnde het midden van een cirkel, het midden van je mandala..


Een deel voor jou!


Daarmee creëerde ik voor mezelf meteen een stok achter de deur…want ik wilde altijd al meer delen, maar dat ging op het oude blog niet….en nu heb ik een pagina waarmee dat wel kan een deel over mij maar ook nog een deel voor jou!


Volop bezig


Allereerst een link naar mijn gratis e-book! en dan..…een oproep..... en ja, ik weet het...…als je op de link ‘mandala en meer…’ klikt dan zit ik achter veel vakjes nog hard te werken….het moet allemaal nog ingevuld…maar dat gaat komen….ben er al volop mee bezig….


Iets is nooit af..


Ik ben blij dat ik zo gesprongen ben, want wachten op perfectie heeft geen zin. Het enige wat je ermee bereikt is dat je uitstelt en van uitstel komt?…..juist ja!…

Dus dan maar hopla! zo de lucht in, net als de mandala. Want tja perfectie bestaat niet…iets is nooit af…of perfect…dus als je daarop wacht…bereik je niets….

Een momentum in time...


Wanneer is je mandala perfect….dat is hij toch ook nooit? Er komt alleen een moment dat je denkt…zo is het genoeg…zo klopt het voor nu en als ik er meer aan ga doen, kan ik het alleen maar ‘minder mooi’ maken….en zo blijft het een mooie weerspiegeling van een momentum in tijd…

Wat ik miste..


Maar ik ga verklappen….er is al wel iets klaar…iets dat ik al heel lang wil…. maar ook uitstelde…het was nog niet af…ik was nog niet klaar…er kwam steeds iets tussendoor…

Wat ik mis bij mijn mandala avonturen is het gezellig samen tekenen…in Parijs ging dat niet en dus had ik me voorgenomen…als ik weer in Nederland ben dan…


Woon je in de buurt?


En dan is het nu zover…ga maar gauw eens kijken op mijn nieuwe startsite

Met in het midden…een oproep voor een mandala-kring…

Woon je in de buurt van Breda en lijkt het jou leuk om mee te doen?

Meld je dan aan en hopelijk kunnen we ergens in het vroege voorjaar een eerste tekendate houden…


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page