top of page
  • Foto van schrijverSonja Jacobi

De connectie van je mandala

Dit keer een heel ander blog dan van wat je van me gewend bent...

Je weet ik leef met synchroniciteit en ik leef met de flow....

Wat er op mijn pad komt en met me resoneert daar werk ik mee...

Mijn vorige blog ging over bij het komen van de stilte en in die stilte...was het bij mij niet stil...gebeurde er heel veel...en terwijl ik dit schrijf weet ik nog niet waar dit blog uit gaat komen..


Als eerste


Kwam ik bij het kijken naar youtube docu's bij onderstaande film ALUNA uit...en nog voor ik hem bekeken had, had ik al een link op mijn blog gezet op een concept pagina...

Daarna heb ik de film bekeken...en wist ik zeker dat ik hem moest delen..

Dit is waarom er gebeurt wat er gebeurt...de aarde raakt uit balans...

Positiviteit delen


Ik leef vanuit een hoge frequentie, vanuit positiviteit en in eerste plaats liefde....

Er komen op dit moment via de media en sociale kanalen heel veel berichten binnen....beangstigende, verwarrende maar gelukkig ook veel positieve...hier staan 2 beertjes voor het raam voor de jonge jagers onder ons 😉 en een harten-mandala om liefde via de mandala-energie te delen 😘.....en natuurlijk ook wat humor daar doorheen gooien 😅


Ik wil daarom graag Aluna met je delen...


Het universum streeft naar balans, de wereld streeft naar balans...de aarde streeft naar balans...en alles wat er nu gebeurt...is een teken dat de aarde uit balans is...en zich probeert te helen...

Aluna betekent "bewustzijn". Betreed de laatste theocratische heerschappij in Amerika, eeuwenlang verborgen op een berg in Colombia. De Kogi hebben deze geweldige documentaire gemaakt om ons te helpen begrijpen hoe we de vernietiging van de wereld die ze proberen te beschermen, en van onszelf, kunnen voorkomen.
'Onze perceptie is dat elke generatie meer weet dan die ervoor
hun perceptie is dat elke generatie minder weet dan die ervoor...'

Iets kunnen doen..


Ik wil geen dingen delen die je angst aan kunnen jagen...ik wil graag de energie, de frequentie van de mensheid, van de aarde verhogen...daarom doe ik wat ik doe en deel ik wat ik deel, via mijn blogs of posts...

En hoe ik die frequentie nog mee mag/kan verhogen...dat mocht ik vanmorgen ontdekken...


Meditaties


Over de kracht van meditatie...en de connectie met het mandala tekenen...heb ik al vaker geschreven. Ik ben druk aan het werk om in Mandala en....het deel over meditatie te vullenEn meditatie dat is iets wat we in onze isolatie toch samen maar zonder direct bijeen te komen kunnen doen....Zo kunnen we ons houden aan de richtlijnen maar ook samen via het collectieve veld een gezamenlijke intentie meegeven. Dus hoe meer mensen meedoen...hoe meer positiviteit!


Muziek..

Ik mediteer vaak met muziek en schrijf dit blog met deze muziek op de achtergrond....

Want dat is wat mijn intentie is ...healing van de aarde en haar bewoners..

en ik begin klein...eerst mezelf...dan help ik jou....

nu mag het groter...samen kunnen we het groter maken..


Samen Mediteren


Hoe meer mensen gaan mediteren, zelf of met elkaar op een afgesproken tijdstip hoe krachtiger dit werkt...(en mocht je sceptisch zijn hierover...je doet jezelf er ook een groot plezier mee 😉, gewoon even bij jezelf komen)

Het word ook wel Global Mass meditation genoemd en er zijn prachtige verhalen over de gevolgen van zulke massa meditaties zoals het verminderen van criminaliteit etc. puur omdat door meditatie de bewustzijnstrilling wordt verhoogd..


Op 4 en 5 April

Maar bij ons op 5 April om 4.45 uur vind er weer zo'n Global meditatie plaats. Rondom dit tijdstip kun je meedoen met deze meditatie...

(even wat huishoudelijke mededelingen...de meditatie begint in dit filmpje na ongeveer 5.45. Je hoeft dus niets te downloaden! Het is in het Engels en duurt ongeveer 15 minuten)


Waarom juist dan?


Dat heeft te maken met een bijzondere stand van de planeten Pluto en Saturnus die in dit jaar een samenstand hebben gaan dan het sterrenbeeld Steenbok binnen en dit trio samen vormt een speciale energie. Nu ben ik geen astroloog maar wij zijn wel onderdeel van ons sterrenstelsel en als deze planeten en hun samenspel ons kunnen helpen in de meditatie waarom niet! Het hoeft niet perse om 4.45...want dat is een beetje vroeg maar rondom dit tijdstip, of als je wakker wordt... is prima. Je kunt deze meditatie ook nog langer blijven doen of vaker de week erna. De stand van de planeten blijft nog zo tot 30 juni.


Hoe kun je het ook doen?


Mocht je de bovenstaande meditatie niet willen volgen maar toch mediteren......Zoek dan een prettig, rustig plekje. Ga daar zitten of liggen in een comfortabele houding. Je kunt je handen in een handmudra plaatsen, die van het hartchakra is een open hand met de duimen wijsvinger toppen tegen elkaar aan.

Verbind je met jezelf, gewoon door je eigen adem te observeren. Laat gedachtes binnenkomen en voorbijgaan, zonder oordeel.

Denk aan de mensen die je nabij staan en die genezing nodig hebben en vervul ze met liefde en licht. Denk aan de mensen die zorg verlenen en stuur ze in gedachten je liefde en dankbaarheid. Stuur liefde en licht aan alle mensen op deze prachtige planeet. Voel dan bij jezelf na wat deze meditatie bij je gedaan heeft...


Mediteren of...


Naar mijn idee kan iedereen mediteren...maar mocht je je daar toch niet comfortabel bij voelen....kun je ook gaan tekenen...en deze godinnen mandala is volgens mij een prachtige opzet voor het helen van Moeder aarde..

Je kunt net als met de meditatie, deze muziek op de achtergrond aanzetten..

en nadat je opzet staat...keer even in jezelf en zet je intentie (of die hier boven staat)....voordat je gaat tekenen en inkleuren.
96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page